VINTERCAMPING

Der findes en hel verden af oplevelser derude i vinterlandet.

Vintercamping er ikke kun for de barske

Vintercamping er herlig, og vinder mere og mere frem, og burde opleves af mange flere campister.

Langt de fleste besøger campingpladserne i sommermånederne, men heldigvis stopper alle ikke, når termometret falder. Et stigende antal campister ønsker at campere hele året rundt, hvilket naturligvis skyldes, at moderne campingvogne efterhånden er så godt isolerede, at lidt efterårsvejr, sne eller nattefrost ikke er noget problem.

Tidligere blev campingvognen hovedsagelig brugt i sommerhalvåret, men den tid er for længst forbi, fordi flere og flere har opdaget de mange flotte og herlige oplevelser, der venter derude i vinterlandet. I både Sverige, Norge og Alpelandene er der i dag mange fine campingpladser med excellente faciliteter for hele familien, og alle disse områder kan nås med campingvogn inden for en til to dages rejsetid. Fordelen er, at man har sit ”hjem” med på ferien med alle sine personlige ejendele. I forhold til charterrejsen betyder dette mere velvære og afslapning for hele familien.

De fleste campingvogne er i dag så godt isoleret, at det ikke er noget problem at campere i vinterhalvåret. Man skal blot lytte til de tips og gode råd, som erfarne vintercampister så venligt videregiver, og som vi gengiver her i bladet.

Som en kendt dansker engang sagde ”Intet er umuligt for den, der har viljen i sit hjerte”. Derfor hægter rigtig mange danske campister campingvognen på krogen og tager ud i vinterlandet. Vi håber, at VintercampingMagasinet kan være med til at give familien lidt inspiration og gode råd, så I også får lyst til at prøve vintercamping.

Du kan få vintermagasinet næste gang du besøger din CR forretning eller downloade det her.

CR Vintercamping Magasin 2009

2180 kb
Klik på billedet for at downloade

CR Vintercamping Magasin 2008

2801 kb
Klik på billedet download magasinet

CR Vintercamping Magasin 2007

7061 kb
Klik på billedet download magasinet
Se KABE campingvogne

KABE


KABE  fås i Classic, Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda.
 

SE KABE >> 

Se VEGA campingvogne

VEGA


Danmarks billigste campingvogn med en køreklar vægt fra 575 kg

SE VEGA>>

Se Sprite campingvogne

SPRITE


Sprite campingvogne fås i Basecamp, Alpine Sport, Mondial og Sprite Cruzer.

SE SPRITE >>