Velkommen

Enhver der kender lidt til Sprite, som har været på det danske marked i mere knap 60 år, ved at det engelske “adelsmærke” fra starten har været førende, når det drejer sig om at lave yderst lækre rejsevogne med fokus på design og komfort. 

Massiv produktudvikling gennem alle årene betyder, at Sprite nu ikke alene er med helt fremme i toppen, men på mange måder er langt foran konkurrenterne på markedet.

Sprite Basecamp, Alpine Sport, Modial og Cruzer kommer fra Swift Group Limited, som er den største producent af campingvogne i England og en af de største i Europa. 

Til sæsonen 2021 har vi udvidet vores modelprogram endnu mere og har derfor indretninger til alle vore glade kunder.  

 

Vi tager forbehold for fejl og mangler på dette site og brochure. Der kan forekomme udstyr og andre artikler på de viste billeder, der ikke indgår i det danske standardudstyr. Vær opmærksom på, at der til en Sprite campingvogn kun medfølger international brugervejledning på internationalt sprog.  

Basecamp, Alpine Sport, Modial SE eller Cruzer SR

Basecamp er vores nye skud på stammen. En helt ny og anderledes campingvogn med indgang i bagenden, der giver rig muligehed for trecking folket og campister der kan lide at bevæge sig rundt, at medbringe cykler osv. inde i vognen. Til sæsonen 2021 præsenterer Sprite en nye model Basecamp 4, som er velegnet til den aktive børnefamilie, hvor der er mulighed for køjer og meget mere. 

Sprite Alpine Sport let rejscampingvogn med et fuldt integreret vindue i fronten, glatte udvendige plader, moderne indretning og et stort panorama tagvindue, som giver et unikt udseende. Fuldt udstyret, fås Alpine Sport til meget konkurrencedygtige priser.

Sprite Mondial er ligesom sin lillebror Alpine, en let rejsevogn med alt hvad Alpine modellerne indeholder. Også her er der tale om en unik sporty campingvogn med alt hvad der kræves af den kræsne campist. 

Toppen af modelrækken hedder Sprite Cruzer. Her finder du den typisk engelsk udseende campingvogn, som er helt unik med sin aerodynamiske front med tre vinduer. Bagenden minder om alt det bedste fra en moderne autocamper.

Opbygning - 99 % fugtbestandig

Konstruktionen gør op med tidligere tiders måde at producere campingvognene på. Sprite caravans er nu opbygget med en helt ny “PURE” teknologi.

Oversat til almindeligt sprog betyder dette, at vognens vægge og tag nu er helt uden “træ” og 99 % fugtbestandig - der kan ikke overføres fugt fra yder- til indersiden af vognen. “PURE” teknologien betyder også, at vognens karosseri bliver stærkere og mere vridningsstabil. Din campingvogn vil, takket være det smarte konstruktions system, have en længere levetid.

Sprite er desuden standard udstyret med GFK tag, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for hagl.  

Læs mere omkring konstruktionen ved at klikke på denne tekst. 


 


 

Vil du se flere billeder af produkterne ?

Så klik på linket herunder. 

 


 

En uovertruffen sovekomfort

Sovekomforten i en Sprite campingvogn er helt uovertruffen takket være de helt specielle "Duvalay Duvalite" sengemadrasser i de faste senge. En helt speciel letvægtsmadras med en ny fiberteknologisk allergivenlig skum, der skaber en fantastisk nattesøvn. 

Madrasserne er modståelig overfor skadedyr og 100% recycelbar. 

De ultralette madrasser er også med til at gøre campingvognene endnu lettere. 

Madrasserne findes i alle faste senge. 

Læs mere her...


 

følg Sprite på facebook

SOCIALE MEDIER

Her kan du følge Sprite på Facebook.

FØLG SPRITE HER>>